У Міжнародний день сім’ї діти бавились на броньованій розвідувально-дозорній машиніУ вихідні кожна родина, кожний батько та матір прагне, щоб їх дитина гарно проводила час, як жартують: «Чим би дитя не тішилось, аби не плакало». І дуже важливо, щоб дозвілля було цікавим, корисним та безпечним, і бажано неподалік дому.

Восени минулого року міський голова Володимир Борисович Гройсман ініціював проект щодо дозвілля у мікрорайонах нашого міста. Пройшли яскраві змістовні дитячі і підліткові програми.

А вже в цьому році проект продовжився, на вихідних у нашому місті відбувалися різноманітні розважальні програми, присвячені до Міжнародного дня сім’ї. Завдяки чудовій сонячній погоді їх відвідали більше тисячі людей. Дітей залучали до активного туризму в міському лісопарку, на Вишеньці презентували патріотичну молодіжну квест-гру, на Замості пройшли дитячі інтерактивні творчі заходи, технічні виставки.

На дітей чекали майстер-класи з малювання, ліплення. Керівники гуртків Центру підліткових клубів за місцем проживання навчали дітей мистецтву орігамі, а з найменшими організатори розмальовували подвір’я різнокольоровими крейдочками. Ввесь час звучала весела музика, проводилися цікаві конкурси з подарунками. Усі бажаючі могли взяти участь у ранкових заняттях з фізкультури та спортивних змаганнях просто неба.

Підлітків зацікавила невеличка виставки мотобайків та унікальних тепер вже антикварних автомобілів «Запорожець», байкери дозволяли навіть малечі залазити на своїх “стальних коней”, фотографуватися, що дітям неабияк подобалося.

Справжнім подарунком для дітей став приїзд броньованої розвідувально-дозорної машини, вони змогли відчути себе справжніми розвідниками і дозорними та сфотографуватися, їх радості не було меж.

Кожен, хто мав бажання долучитись до організації роботи у мікрорайонах, отримав підтримку від міста. Організатори впевнені, що проведення таких заходів потрібне, аби місто стало дійсно дружнім до дітей.

У Міжнародний день сім’ї діти бавились на броньованій розвідувально-дозорній машині

Під керівництвом відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради до організації заходів, які проходять просто на вулицях та у дворах, залучалися Центр підліткових клубів за місцем проживання, Молодіжна рада міського голови та адміністрації шкіл.

Дуже важливо, аби кожен зміг відвідати таке свято, долучитися до його організації, тому такі зустрічі будуть продовжуватися протягом теплих літніх днів.

Додаткова інформація: відділ у справах молоді та туризму, тел.: 59-52-82


Переглядів: 5994
Поширень: 0