У Вінниці розпочав роботу муніципальний туристично-інформаційний центр Його робота відрізнятиметься від туристичних операторів і агенцій - працівники центру будуть підібрати екскурсії для туристичних груп будь-якого віку, надаватимуть необхідну консультацію з питань туризму та здійснюватимуть супровід груп та туристів, які приїжджатимуть до обласного центру знайомитися із історичними пам\'ятками.

Відкриттю туристично-інформаційного центру передувала досить серйозна робота. Опрацьовувались маршрути, збиралась інформація про роботу схожих муніципальних туристичних центрів у містах Європи та Львові, Києві, Ужгороді та Сімферополі. Як повідомив начальник відділу у справах молоді та туризму Вінницької ради, для більшості подорожуючих такий центр є стандартом розвинених міст, де можна отримати перевірену та достовірну інформацію та якісні туристичні послуги. «Центр надаватиме послуги по зустрічі та супроводу гостей Вінниці, наданню інформації про музеї, готелі, ресторани та кав\'ярні, туристичні маршрути та транспорт, - говорить Руслан Анфілов. - Крім того, до переліку послуг, які надаватимуться у центрі, входить бронювання готелів, продаж квитків та сувенірів, організація всіх видів колективних та індивідуальних екскурсій, в тому числі і трамваєм-кав\'ярнею «Везунчик» тощо». Окрім цього, у центрі можна буде підібрати та придбати туристичні путівки для подорожей Україною та за кордон.

На сьогоднішній день у Подільському туристично-інформаційному центрі працює колектив фахівців, які можуть надати необхідну консультацію з питань туризму, підібрати екскурсію та запланувати туристичну подорож. Вже виготовлено туристичні карти Вінниці на українській, російській, англійській і польській мовах та сформовані туристичні пропозиції вінничанам для успішного літнього відпочинку, подорожей до Криму, Туреччини, Італії, Франції, Іспанії та інших цікавих місць.

У Вінниці розпочав роботу муніципальний туристично-інформаційний центр Під час урочистого відкриття центру Вінницький міський голова Володимир Гройсман зазначив, що створення такого муніципального туристично-інформаційного центру у Вінниці стало початком серйозної динамічної роботи, яка дасть можливість розвивати туристичну діяльність. «Нам є, що показати не лише у Вінниці, а й у Вінницькій області, адже місто має туристичний потенціал, - говорить очільник міста. - Сьогодні все більше людей приїжджають до Вінниці з тим, аби подивитися наше місто, відчути нашу гостинність. Вінниця повинна відкрити усі свої найкрасивіші сторони для того, аби люди, які приїжджають до нашого міста, повертались знову і знову».

Подільський туристично-інформаційний центр - це і «візит центр» для зустрічі та супроводу гостей міста, і екскурсійне бюро, і туристична агенція. Координує діяльність центру відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради. Лише за підготовчий місяць працівники центру успішно прийняли 4 іноземні делегації, організували 12 екскурсій для школярів та 5 екскурсій для студентів, відправили 3 колективи у подорожі до Польщі. Трамвай-кав\'ярня «Везунчик» щосуботи виходить у рейс, а усміхнені стюардеси розповідають про наше місто.

За додатковою інформацією можна звертатись за тел.: 50-85-85 (КП «Подільський туристично-інформаційний центр») та 59-52-82 (відділ молоді та туризму Вінницької міської ради)


Переглядів: 10900
Поширень: 0