Управління освіти міської ради, яке виступило його ініціатором і організатором, в першу чергу мало на меті активізувати роботу з розвитку, зміцнення і збереження фізкультурно-спортивної бази дошкільних навчальних закладів, що є запорукою якісних умов для покращення фізичного виховання дітей.

В конкурсі-огляді фізкультурних залів, який проходив у два етапи, взяли участь усі дошкільні навчальні заклади міста. У першому турі перевірялась ефективність використання фізкультурних залів, їх наповнення стаціонарним та переносним обладнанням; використання спортивного інвентаря в навчально-виховному процесі. Рівень роботи зі своїми вихованцями у спортивних залах учасники конкурсу також демонстрували з допомогою фото та відеоматеріалів. У другому етапі журі конкурсу оцінювало подані матеріали та оглядали фізкультурні зали дитячих садків міста.

Під час підведення підсумків конкурсу журі враховувало наявність у фізкультурних залах повного комплекту стандартного обладнання та інвентаря, передбаченого «Типовим переліком обов\'язкового обладнання навчально-наочних посібників та іграшок в дошкільних навчальних закладах». Особлива увага приділялась оригінальному та нестандартному устаткуванню, яке відповідає віковим особливостям дітей, педагогічним, гігієнічним та естетичним вимогам.

Найкращі спортивні зали виявились у п\'яти дитячих садках, вони й розділять між собою цінні подарунки у вигляді спортивного інвентаря. Їх, разом із грамотами управління освіти Вінницької міської ради, отримають ДНЗ №№23,35,37,27 та 36.

 


Переглядів: 4657
Поширень: 0