11 червня в Донецьку пройшов конкурс краси «Міс Донбас OPEN 2011».

Тетяна Грабович отримала перехідну корону, каблучку з діамантом, і ключі від автомобіля Hyundai i20 з ексклюзивною аерографією, відповідної стилістиці шоу, і номером «Міс Донбас».

19-річна темноволоса кароока студентка з жіночними параметрами 86-61-94 вже брала участь у різних конкурсах краси - «Міс Вінниця», «Міс академія - 2008», «Міс академія - 2009», «Міс Бікіні 2010», «Студентська красуня 2010 »,« Міс Одеса 2011 ». На всіх займала призові місця.

Зізнається, що «підніжки» суперницям не ставила ніколи, та й чужим перемогам не заздрила.

«Далі я дуже сильно хочу поїхати на «Міс Україна», зайняти призове місце, гідно представити своє місто, а в подальшому хочу зайнятися політичною або судовою діяльністю, і закінчити університет. Дуже люблю літературу і поезію, пишу вірші», - говорить Тетяна Грабович.

Тетяна народилася у Вінниці, де і зараз живуть її батьки (вони, за словами дівчини, «підприємці, займаються бізнесом»), а до моря відправилася, щоб вчитися на суддю: вона - студентка Національного університету «Одеська юридична академія». Тетяна живе у гуртожитку і отримує підвищену стипендію.

У вільний час Тетяна Грабович займається в модельному агентстві. Вона називає це своїм хобі. Також займається бально-спортивними танцями.

Запорукою краси та ідеальної фігури вона вважає здорове харчування, яке, на її думку, може дозволити собі навіть студентка. «Їсти більше фруктів, овочів, риби і дотримуватися роздільного харчування», - такий рецепт її стрункості.


Переглядів: 11897
Поширень: 0