17 років поспіль третьої неділі червня медики України, Росії та Білорусії відзначають своє професійне свято. За сталою традицією цього дня у МПМ «Зоря» для лікарів та медсестер, обслуговуючого персоналу та усіх, хто причетний до галузі охорони здоров\'я влаштовують справжнє свято.

Цьогоріч для медичних працівників була організована концертна програма за участю творчих лікарів та медсестер, різноманітні цікаві номери, а подарунками, окрім грамот та грошових премій, стали два автомобілі швидкої допомоги та комп\'ютерна техніка для закладів охорони здоров\'я. На свято медичних працівників завітали міський голова Володимир Гройсман, губернатор Микола Джига, голова Вінницької обласної ради Сергій Татусяк та голова ради НБУ Петро Порошенко.

У своєму вітальному слові Володимир Гройсман зазначив: «Я знаю про те, як сьогодні вам нелегко, проте для мене справа честі зробити усе залежне, аби на рівні міста галузь охорони здоров\'я змінити в кращий бік, аби створити якісні умови, повернути нормальну оплату праці. Я щиро вірю в те, що спільними зусиллями ми зробимо охорону здоров\'я зразковою по відношенню до людей, які звертаються по допомогу».


Переглядів: 3808
Поширень: 0