Екскурсійний трамвай "Везунчик" заговорив англійськоюОкрім іншого, гості замовили екскурсійну подорож у трамваї –кав’ярні «Везунчик».

Аби було цікаво і зрозуміло слухати розповідь про Вінницю, екіпаж «Везунчика» підготував спеціальну екскурсійну програму на англійській мові.

Екскурсія для гостей була підготовлена з врахуванням специфіки викладання історії у далекій Америці. Тож гості з цікавістю слухали розповіді вінницьких стюардес-екскурсоводів.

За словами лідерів групи Джина та Лори найбільше сподобалась їм романтична легенда про заснування нашого міста братами Коріатовичами.

Найменших американських гостей найбільше захопили інтерактивні ігри та вікторині.

Усі разом, переїжджаючи через центральний міст, загадали своє найпотаємніше бажання. І пообіцяли, що перебуваючи у Вінниці, обов’язково відвідають туристичні родзинки Поділля.

Екскурсійний трамвай "Везунчик" заговорив англійською

Для довідки. Екскурсійний трамвай-кав’ярня «Везунчик» діє у Вінниці з 2010 року. Опікується роботою трамваю відділ молоді та туризму міської ради, технічно забезпечує Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління. До екіпажу «Везунчика» входять стюардеси-екскурсоводи. Щосуботи можна прокататись у ексклюзивному трамваї і послухати розповідь про заснування Вінниці. На замовлення екскурсії проводяться окрім української, також російською та англійською мовами. За ініціативою Вінницького міського голови Володимира Гройсмана протягом року безкоштовно проводяться пізнавальні екскурсії для всіх вінницьких четверокласників. Додаткова інформація за телефоном: 50-85-85.


Переглядів: 9564
Поширень: 0