Ранок четверга видався дуже теплим і сонячним. Співробітники підприємства стали збиратися біля фонтану на території трамвайного депо. Оркестр ВТТУ грав святкові музичні твори.

І ось почався саме свято. До присутніх вийшов народний хор підприємства.

Першим частуванням для гостей свята були вареники. Всім сподобалася така смакота, та ще й зі сметанкою, та зі шкварками. А особливо схвалили блюдо обрані господарі свята Купала - Іван і Марина.

Після танців почалися конкурси.

Завданням першого було намалювати з зав\'язаними очима трамвай. І хоча учасники цього конкурсу багато років працюють впритул з цими самими трамваями, малюнки вийшли дуже забавними.

В іншому конкурсі учасникам треба було, віджимаючись, заварити чай пакетиком, закріпленим на поясі: стаканчики з водою стояли на землі.

Цікавим також був конкурс з перенесення води. Двоє учасників мали якомога більше набрати води з фонтану в тазики, перетягуючи воду решетом. Що з цього вийшло, дивіться на фото.

Всі учасники конкурсів отримали подарунки.

Так само на дні фонтану були заховані призи (пляшки шампанського та пива), і двоє хлопців, дізнавшись про це, швидко кинулися в фонтан і знайшли свої трофеї.

Далі було частування гостей свята свіжим пирогами і смачним літнім компотом.

Свято вдалося на славу. Всі були в прекрасному настрої.

Ймовірно, ВТТУ - єдине підприємство нашого міста, дирекція якого організовує такі свята для своїх співробітників, дотримується традицій, що склалися, незалежно від економічних проблем. Адже головне - це гарний настрій. А його на святі було предостатньо.


Переглядів: 7443
Поширень: 0