Щоб не стати здобиччю для шахраїв  на морському відпочинкуНастав самий пік літнього сезону. Більшість вінничан планує свій відпочинок на узбережжі морів. Всім хочеться, щоб омріяна подорож була вдалою і безпечною.

Аби підвищити якість надання послуг, пов\'язаних з організацією літнього відпочинку, Вінницьким міським головою Володимиром Гройсманом створена робоча група під головуванням Володимира Слишинського, яка протягом літа контролює виконання підприємцями зобов\'язань перед відпочивальниками.

Щоб не стати здобиччю для шахраїв  на морському відпочинкуРуслан Анфілов, начальник міського відділу молоді і туризму радить вінничанам перед тим, як сплатити кошти за подорож до моря, пересвідчитись: на якому саме транспорті буде здійснюватись подорож, яке у вас буде місце, дата та час від\'їзду і повернення у Вінницю, які додаткові послуги входять до вартості. Обов’язково зберігати підтверджуючі документи про сплату послуг.

У разі, якщо підприємець пропонує послуги з проживання чи організації харчування, він повинен видати відпочиваючому туристичний ваучер, в якому чітко вказано вид житла та форма харчування.

Представники робочої групи 14 липня перевірили діяльність автоперевізників і туристичних агенцій, що для зручності та вільної конкуренції розміщаються на відкритому майданчику навпроти Центрального автовокзалу.

Основними виявленими порушеннями є: приховування від споживача класу автобусу, яким здійснюватиметься подорож, робота деяких підприємців без необхідних документів, пропозиції неякісного житла в Криму. До порушників будуть вжиті адміністративні санкції.

Щоб не стати здобиччю для шахраїв  на морському відпочинку

Вінничан просять повідомляти робочу групу за телефоном 59-52-82 про випадки надання автоперевізниками та туристичними агенціями неякісних послуг і бути пильними.

Подорож планувати заздалегідь і пересвідчитись в якості пропозиції, що пропонується. Тоді відпустка буде вдалою.


Переглядів: 2863
Поширень: 0