Спеціальні розмітки блакитного і жовтого кольору будуть у Вінниці по таким вулицям як Інтернаціональна, Кропивницького, Пушкіна, Театральна. Першими двома ще у четвер стали вулиця Архітектора Артинова та М. Грушевського.

- Там спеціальним блакитним кольором позначені зони паркування та місця для розміщення машин, - говорить начальник комунального підприємства “Вінницької спеціалізованої монтажно-експлуатаційної дільниці з організації дорожнього руху” Іван Юрченко. - До кінця місяця плануємо завершити роботу.

Деякі з цих вулиць будуть повністю облаштовані, а на деяких облаштування паркувальних майданчиків буде лише частковим, як, наприклад, по вулиці Театральній (на ділянці від вул. М.Гоголя до Соборної). Але те, що водії почали користуватись зручностями — факт. Правда, за словами Івана Юрченко, деякі водії хоч і здавали на права, однак не знають, що лінія жовтого кольору забороняє зупинку, а блакитного — навпаки, дозволяє.

Поки що такі розмітки здійснюються за рахунок поточної діяльності комунального підприємства. Але у комунальному підприємстві сподіваються, що згодом надійдуть спеціально виділені кошти


Переглядів: 4441
Поширень: 0