До початку нового навчального року буде завершено реконструкцію стадіону біля ЗОШ №35 Його реконструкція виконується за рахунок інвестиційних коштів. Інвестором є Товариство з обмеженою відповідальністю «Шляхбудматеріали», яке з часом у цьому мікрорайоні зведе і житлову багатоповерхівку. Відповідну інвестиційну угоду виконком міської ради та це підприємство уклали у квітні поточного року.

З кожним роком у Вінниці з\'являється все більше майданчиків, де діти та підлітки можуть провести своє дозвілля та з користю використати вільний час для занять спортом. Цьогоріч у місті почали з\'являтись тренажерні комплекси під відкритим небом, а на прибудинкових територіях відновлюються спортивні площадки.

Стадіон, де займаються фізичною культурою та спортом учні шкіл №34 та №35, з початку червня перетворився на великий будівельний майданчик. До кінця літа тут буде проведено весь необхідний комплекс робіт, аби вже з навчального року стадіон міг приймати усіх бажаючих підкачати м\'язи та поганяти м\'яча.

У квітні цього року між виконкомом міської ради, департаментом капітального будівництва та ТОВ «Шляхбудматеріали» було укладено інвестиційну угоду щодо реконструкції стадіону СЗОШ №35 із будівництвом житлового будинку в IX мікрорайоні «Вишенька». 24 травня відбулись громадські слухання з даного питання, учасники яких ознайомились із проектом реконструкції і за підсумками громадського обговорення підтримали його.

	До початку нового навчального року буде завершено реконструкцію стадіону біля ЗОШ №35 Проектом передбачена реконструкція баскетбольної та волейбольної площадок, бігових доріжок, футбольного поля, облаштування ями та доріжки для стрибків в довжину. Також передбачено встановлення нових спортивних снарядів. Окрім того, буде влаштовано огорожу стадіону, місця для глядачів, зовнішнє освітлення та технічне приміщення. «Тут будівельники досить фундаментально працюють для того, аби зробити правильну і якісну основу, і я думаю, що цей стадіон буде не гірший, ніж у Центральному парку культури та відпочинку», - говорить міський голова Володимир Гройсман.

На сьогоднішній день вже виконані роботи по зняттю рослинного шару стадіону, розібрано асфальтобетонне покриття, ущільнено ґрунт, вирито дренажні траншеї та встановлено дренажні труби і колодязі. Окрім цього, будівельники приступили до влаштування футбольного поля. Також вже у процесі виготовлення огорожі.

Інвестиційною угодою передбачено, що ТОВ «Шляхбудматеріали» виконає за власні кошти усі загально-будівельні роботи. «У нас було кілька варіантів щодо покриття стадіону, але зараз ми все більше і більше схиляємось до того, що потрібно робити штучне покриття, в тому числі і бігових доріжок, - говорить міський голова Володимир Гройсман. - Враховуючи те, що таке покриття дуже дороговартісне і кошторис робіт виходить за рамки інвестиційної угоди, ми спробуємо віднайти кошти для того, аби дообладнати стадіон штучним покриттям і сучасними біговими доріжками».

 


Переглядів: 4840
Поширень: 0