Закінчився конкурс дитячого малюнка "Веселий трамвайчик", який проводив сайт "Вінницький трамвай". Увечері, 22 липня, практично всі учасники цього конкурсу зібралися біля трамвайного депо, де відбувся виїзд спеціального святкового трамвайчика, на якому маленькі художники вирушили на невелику екскурсію по нашому місту.

вінницький трамвай

Під час цієї поїздки всі учасники конкурсу отримали свої призи. Були серед них і квитки на прогулянковий теплохід, і запрошення в кінотеатр Коцюбинського, флаєри від "Ігроманії" на безкоштовні ігри, запрошення "Льодового клубу" (кафе "Сливки").

Кожен учасник отримав індивідуальну кружку зі своїм малюнком від фірми "Мед", а так само книжку про історію вінницького електротранспорту від КП "ВТТУ".

Салон трамвайчика був прикрашений малюнками учасників конкурсу та повітряними кулями. З динаміків лунали дитячі мелодії. Перехожі з подивом і цікавістю розглядали незвичайний трамвай, махали йому вслід руками.

Хочеться відзначити, що роботи конкурсантів зможуть побачити всі пасажири електротранспорту - копії робіт розміщені в салонах вінницьких трамваїв.

Оргкомітет сайту "Вінницький трамвай" дякує учасникам конкурсу за чудові малюнки і сподівається на подальшу активну участь у майбутніх конкурсах.


Переглядів: 13532
Поширень: 0