Дітки хворі на цукровий діабет отримали автоматизовані інсулінові помпи

Дякуючи усім небайдужим, хто прийняв участь у акції заступник голови облавної державної адміністрації Л.Спірідонов зазначила, що зібрані кошти і кількість учасників акції підтверджують той факт, що в області живуть щирі та співчутливі люди, які є небайдужими до людської, а особливо дитячої біди.

Спільні зусилля влади, бізнесу, меценатства, небайдужих людей дали можливість 35-ти дітям повернутися до активного, повноцінного життя та утвердитись в суспільстві.

За результатами підрахунків Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Вінницька область зібрала 663315 грн., що майже на 130 тис.грн. більше, ніж у 2011 році. За сумою зібраних кошів Вінниччина зайняла І місце в Україні.

Дітки хворі на цукровий діабет отримали автоматизовані інсулінові помпи

Акцію завершено, усі зобов’язання виконано, але, нажаль, ще велика кількість людей та дітей залишаються зі своїми проблемами. Тому обласна влада спільно із небайдужими людьми намагатиметься прикладати максимум зусиль задля максимальної допомоги хворим дітям.

Під час заходу кращі волонтери вручили дітям, хворим на цукровий діабет інсулінові помпи, а голова наглядової ради Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Єжи Конік вручив заступнику голови облавної державної адміністрації знак «Золоте серце», як переможцям у акції. Також він подякував усім учасникам та організаторам вручив подяки.



Переглядів: 5603
Поширень: 0