18 червня в Центральному парку ім. Горького відбудуться заходи до Міжнародного Дня йоги. Вони пройдуть за підтримки посольства Індії. Вінничани зможуть взяти участь у майстер-класах з йоги, насолодитися індійськими сучасними і етнічними танцями, познайомитися з сучасними напрямами йоги, поласувати індійською кухнею. Буде чим зайнятися тут і дітям – захід відбудеться в форматі сімейного пікніка.

Міжнародний день йоги вже другий рік відзначають у всьому світі. У цьому році заходи до Міжнародного Дня йоги пройдуть в 11 містах України: Київ, Харків, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Дніпропетровськ, Полтава, Черкаси, Маріуполь та Чернігів. Координатор проекту - Українська Федерація Йоги. У Вінниці заходи проходитимуть за сприяння міської ради.

Отож, 18 червня у Вінниці відбудеться серія майстер-класів з йоги. Також присутні зможуть насолодитися індійськими, сучасними і етнічними танцями, познайомитися з сучасними напрямами йоги, поласувати індійською кухнею.

Заходи розпочнуться з 10 години ранковими заняттями. З 11 і до 17.30 тут проходитимуть майстер-класи від різних шкіл йоги. У перервах між майстер-класами виступатимуть оперні співаки, виконавців класичної, сучасної та етнічної музики. Також будуть танцювальні номери та флешмоб «Йога для всіх». О 17.30 продовжиться концерт. А о 21.50 на відбудеться фаєр-шоу.

Координатор заходу Українська Федерація Йоги - найстаріша та найпотужніша школа йоги в Україні.



Переглядів: 2957
Поширень: 0