Ввечері у п’ятницю, п’ятого серпня, автомобіль “Фіат” наїхав на маму і її доньку, які переходили дорогу по пішохідному переході. Дівчина восьми років померла у кареті швидкої допомоги по дорозі до дитячої лікарні. Жінка ж перебуває у реанімації Міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Як повідомили у службі профілактичної роботи ДАІ УМІВС України у Вінницькій області, ДТП сталась, на перехресті вулиць Немирівське шосе та А.Іванова, ввечері, о пів на 22 годину. (Світлофор на той час працював у режимі “жовтого мерехтіння”.)

- Коли машина “Фіат” рухалась у місто зі сторони вулиці Чехова, то 29-літня жінка в цей час переходила дорогу по пішохідному переходу з восьмирічною донькою. Та вела дитячий велосипед, - розповідає начальник служби профілактичної роботи ДАІ УМВС України у Вінницькій області Володимир Мотичко.

- Проте водій здійснив наїзд, від якого жінку відкинуло на автобус, який в цей час з Вінниці віз відпочиваючих. А “Фіат” ще трохи проїхав, але з місця пригоди не тікав.

Педіатрична бригада швидкої допомоги до останньої хвилини боролась за життя дитини, але врятувати її не вдалось.

- Виклик на номер “103” надійшов о 21:29. По приїзді медиків дитина була у комі ІV ступеня, з численними травми, отримала забій головного мозку важкого ступеню. Попри все бригада медиків боролась за життя дівчини певний час на місці. Так на вулиці Соборній, під час транспортування дитини до Вінницької обласної дитячої лікарні, о 22:47 дівчинка померла, - повідомив головний лікар Вінницької міської станції швидкої допомоги Валентин Фіщук. - а ось мати залишилась живою. Хоча теж отримала численні травми, закриту черепно-мозкову травму, переломи.

Жінку доставили до Міської клінічної лікарні швидкої допомоги. Наразі вона перебуває у відділенні інтенсивної терапії та реанімації. Наразі обставини ДТП з’ясовує слідство.


Переглядів: 5928
Поширень: 0