4 вересня близько 22.30 на автошляху м. Бершадь – с. Велика Киріївка 48-річний водій автомобіля «Опель-Кадет», рухаючись в напрямку районного центру, не справився з керуванням та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «Мерседес-Бенц», за кермом якого перебував 22-річний житель району.

В ДТП на Вінниччині загинуло двоє людей, одного травмовано

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 24-річний пасажир «Опеля-Кадет», житель с. Устя Бершадського району, від отриманих травм загинув на місці пригоди. Лікарі не змогли врятувати життя водія цієї іномарки – під час надання потерпілому медичної допомоги він помер у лікарні. Ще один пасажир «Опеля», 26-річний житель с. Устя Бершадського району, з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, численними переломами госпіталізований до центральної районної лікарні.

В ДТП на Вінниччині загинуло двоє людей, одного травмовано

Що призвело до трагедії на дорозі, яка забрала життя двох молодих людей, з’ясує слідство. За ознаками злочину відповідно до ч.2 ст.286 КК України порушено кримінальну справу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).


Переглядів: 5673
Поширень: 0