Двох молодих чоловіків жорстоко побили, кинули у багажник автомобіля і вивезли на річку Дністер. У такий спосіб зловмисники намагалися довести потерпілим своє верховенство у цьому житті. Ця подія сталася нещодавно на території Мурованокуриловецького району.

В одному з сільських кафе відпочивали поруч двоє місцевих чоловіків та двоє чоловіків з сусіднього Могилів - Поділського району. Під час відпочинку між чоловіками виникла суперечка, яка згодом переросла в бійку на вулиці поблизу закладу. Бійка закінчилася не на користь місцевих хлопців. Одного з них зловмисники кинули у багажник своєї автівки, а іншого посадили силоміць у салон і від’їхали у невідому напрямку. Згодом, як з’ясувалося, заручників привезли на берег річки Дністер, де продовжили бити і погрожувати смертю. Одному з них зловмисники вибили ногами передні зуби. Зі слів потерпілих, у такий спосіб гості з сусіднього району намагалися довести своє верховенство. Як стало відомо, обидва підозрюваних раніше були неодноразово судимі за скоєння тяжких злочинів і відбували покарання. Своїх жертв зловмисники залишили в спокої лише після того, як вони вже не могли піднятися з землі. Потерпілих виявили місцеві громадяни і незабаром зателефонували у відділ міліції.

Як розповів начальник Мурованокуриловецького райвідділу міліції Валерій Жучковський, по «гарячих» слідах зловмисників було виявлено та затримано. Одному з затриманих 37 років, а іншому 24. Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 122 Кримінального кодексу України. ( Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров\'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину ). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


Переглядів: 3246
Поширень: 0