Напросившись допомогти по господарству, «новоспечений» помічник спочатку посварився з господаркою, а потім з ножем у руках став розв’язувати цей конфлікт. В Літинському районі нещодавно працівники міліції затримали 25 – річного жителя Погребищенського району за підозрою у скоєнні навмисного вбивства 82 – річної жінки. Ця подія сталася 8 листопада близько 13 години.

Як повідомив заступник начальника Літинського райвідділу міліції Віталій Філіпов, жінка померла внаслідок завданих численних ножових поранень. У цей же день її виявили сусіди і зателефонували до чергової частини. Встановлюючи особу підозрюваного, правоохоронцям довелось відпрацьовувати майже кожне помешкання у селі. Під підозру потрапив молодий хлопець, який нещодавно приїхав з Погребищенського району до знайомої дівчини і проживав з нею на одній вулиці з покійною.

Як з’ясувалося, цей 25 – річний молодик нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості. Правоохоронці затримали його на виході з подвір’я. Він був одягнутий і був налаштований залишити село. На плечах у нього висів рюкзак, в якому під час перевірки працівники міліції виявили закривавлений одяг. Незабаром виявили і ніж, за допомогою якого було вбито пенсіонерку.

Під тиском доказів молодик зізнався у скоєнні тяжкого злочину. Зі слів підозрюваного, він прийшов до літньої жінки попросити декілька пустих мішків, а за це пообіцяв допомогти по господарству. Жінка не відмовила хлопцю, дала мішки і попросила налагодити електрику у будинку. Підозрюваний стверджує, що сварка між ним та покійною виникла під час того, як він працював у будинку. З його слів, літня жінка почала його ображати і саме це спричинило такі наслідки.

Сьогодні за цим фактом проводиться розслідування і незабаром будуть встановлені справжні мотиви, за яких молодий хлопець позбавив життя літньої людини.

Наразі за фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.


Переглядів: 3242
Поширень: 0