В місті Могилів-Подільський працівники міліції затримали 18 – річного місцевого хлопця за підозрою у замаху на вбивство 18 - річної дівчини. 23 грудня близько 20 години на одній з вулиць міста між молодими людьми сталася сварка.

Зі слів очевидців цього інциденту, дівчина намагалася переконати молодика у тому, що між ними немає більше ніяких відносин і що вона не хоче більше з ним зустрічатися. На такі слова хлопець відповів нецензурною лайкою, дістав з кишені ніж і наніс ним удар дівчині у спину. Очевидці події викликали швидку допомогу і зателефонували до райвідділу міліції.

Як повідомив начальник Могилів-Подільського райвідділу міліції Василь Шрамко, підозрюваного було виявлено і затримано по «гарячих» слідах протягом години. Молодик виявився місцевим жителем і як стало відомо, раніше він був судимий за незаконне зберігання наркотичних засобів. Під час затримання хлопець перебував під дією наркотиків.

Потерпіла дівчина залишилася живою, але поранення виявилось небезпечним і її стан здоров’я залишається важким.

За фактом замаху на вбивство порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.


Переглядів: 4254
Поширень: 0