Близько о пів на дев’яту навпроти автобазару “Сатурн” і заправки “Укрнафта” зіткнулись три машини: “Daewoo”, “ГАЗ” і “Audi”. У одній з них, “Daewoo”, їхала сім’я. Син, який сидів на задньому пасажирському сидінні з серйозними травмами потрапив до лікарні, а батько, який керував авто, помер у кареті “швидкої”.

Страшна аварія навпроти авторинку "Сатурн". Є жертви

За попередньою інформацією правоохоронців, водій “Audi” виїжджав з Електромережі і повертав у сторону Агрономічного, де не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Таким чином допуств зіткнення з “Daewoo”, позаду якого їхав “ГАЗ”.

Водій “ГАЗу” Володимир розповідає, що одразу й не зрозумів, що сталось.

- Я їхав зі сторони села Пирогово у Сабарів, - розповідає чоловік. - Зайняв правий ряд. Попереду мене їхала срібляста “Daewoo”. Її водій навіть не встиг зрозуміти, що відбувається, так само, як і я. “Audi” вдарило “Daewoo”, від удару авто розвернуло і кинуло аж на мою машину. А “Audi”, як їхала, так і просто зупинилась. Я одразу викликав “швидку”, служби оперативного реагування... бо у “Daewoo” у важкому стані були водій-батько і син-пасажир.

Щоб витягнути їх з машини рятувальники розпилювали дверці машини. Та від важких травм водій “Daewoo” помер по дорозі у лікарню.

Люди на ринку говорять, що водій “Audi” їхав з міста обганяючи інші машини на шаленій швидкості. Тому машину просто при повороті винесло на зустрічну смугу.

Обставини аварії з’ясовують правоохоронці.



Переглядів: 11294
Поширень: 0