Аби втекти від побутових проблем та віднайти душевну рівновагу вінницькій пенсіонер винайняв хату у селі. Однак замість спокійної старості літній чоловік знайшов смерть.

5 лютого до чергової частини Вінницького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків с. Вороновиця виявлено мертвого чоловіка.

Як розповів заступник начальника слідчого управління УМВС України у Вінницькій області Сергій Кримчук, за вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. За попередніми висновками медиків смерть чоловіка була насильницькою. Потерпілим виявився 65-річний пенсіонер з м. Вінниці.

З числа міліціонерів, задіяних для розкриття цього злочину, було створено декілька груп для відпрацювання різних версій. У ході розслідування оперативники шукали свідків та ретельно перевіряли осіб, які можуть бути причетними до скоєння кримінального правопорушення. Менш ніж за добу особа, підозрювана у вбивстві літнього чоловіка, була встановлена та затримана. Завдячуючи оперативності та професійності працівників міліції вдалось з’ясувати події тієї злощасної ночі .

Потерпілий давно мріяв переїхати жити в село,тому винайняв собі будинок у затишному місці та час від часу навідувався туди, щоб навести лад в своїй оселі. Вночі, коли старенький міцно спав, до нього в будинок вдерся п’яний зловмисник. У будинку пенсіонера не було цінних речей, тому підозрюваний забрав його мобільний телефон. Що стало причиною жорстокої розправи наразі з’ясовує слідство.

Трагічний результат цієї зустрічі став приводом для порушення кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого п.6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство з корисливих мотивів», яка передбачає покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічним позбавленням волі. Зараз 21-річний підозрюваний дає свідчення в міліції. Ведуться слідчі дії.



Переглядів: 3154
Поширень: 0