Побутова сварка між двома рідними людьми скінчилась трагедією. Літній чоловік, аби довести свою правоту, з ножем накинувся на свого 38-річного сина. Підозрюваного працівники міліції затримали за місцем проживання.

До Козятинського райвідділу міліції близько о пів на шосту годину вечора зателефонував 53-річний житель одного з сіл району та повідомив, що на сусідському городі лежить без ознак життя його господар.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група працівників міліції. Правоохоронці попередньо встановили, що померлому вкоротив життя його рідний батько, який проживав разом з сином.

74-річний підозрюваний був затриманий на місці злочину. Літній чоловік пояснив, що того дня його син повернувся додому п’яним і намагався вигнати його з дому. На цьому грунті між чоловіками виникла сварка, яку підсилили взаємні образи та нарікання. Тоді розлючений літній чоловік вхопив зі столу кухонний ніж та вдарив ним сина у груди. Поранений чоловік вибіг з дому, щоб покликати на допомогу, але на городі впав та помер.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». За скоєння такого злочину пенсіонеру загрожує покарання до 15 років ув’язнення. Проводиться досудове розслідування.



Переглядів: 3265
Поширень: 0