Трагедія сталась напередодні Різдва в місті Могилів-Подільський. До міліції зателефонувала жінка та повідомила, що у сусідньому будинку виявила мертвим одного з господарів – 34-річного чоловіка. Померлий проживав у будинку разом з молодшим братом.

Під час огляду тіла потерпілого було встановлено, що перед смертю чоловіка хтось побив. Про це свідчили гематоми та подряпини на його голові та обличчі. У результаті проведення слідчих дій працівники міліції затримали 32-річного брата померлого.

Попередньо встановлено, що ввечері 5 січня під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка, яка завершилась бійкою. Коли брати припинили з’ясовувати стосунки, старший ліг спати, а молодший - пішов в місто гуляти. Наступного дня на одній з вулиць він був затриманий оперативниками. Від них він дізнався про смерть брата. За попереднім висновком судово-медичного експерта, смерть потерпілого настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми та гематоми.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років. Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 КПК України (підозра у скоєнні злочину). Проводиться розслідування.



Переглядів: 4097
Поширень: 0