Про те, що став винуватцем загибелі односельця, 66-річний житель Оратівського району дізнався від правоохоронців. Чоловік, керуючи вантажним автомобілем «ГАЗ 52», на вузький дорозі виїхав на узбіччя, де скоїв наїзд на чоловіка, який спав у високій траві. Водій навіть не здогадувався, що під колесами його машини загинула людина.

9 серпня близько одинадцятої години вечора до міліції зателефонували місцеві жителі одного з сіл Оратівського району та повідомили, що у траві вони виявили мертвим свого 68-річного односельця.

Слідчо-оперативною групою міліції, яка прибула на місце події, було встановлено, що чоловік загинув внаслідок наїзду на нього автомобіля. Опитавши свідків, та встановивши автівки, які в цей час проїжджали по цій вулиці, міліціонери знайшли чоловіка, під колесами машини якого загинув потерпілий. Підозрюваним виявився 66-річний місцевий житель. Коли до нього прийшли правоохоронці, він розповів, що своєю вантажівкою дійсно проїжджав по цій вулиці. Оскільки вона вузька, йому довелося трохи з’їхати на узбіччя, щоб розминутися з машиною, що їхала назустріч. Про те, що там лежав чоловік, він не знав, і у високій траві його не бачив.

Попередньо встановлено, що потерпілий знаходився в стані алкогольного сп’яніння і у траві заснув. Наразі усі обставини автопригоди з’ясовує слідство.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 3456
Поширень: 0