Сьогодні в дорожньо-транспортній пригоді загинув видатний український співак, лідер групи Скрябін. Про це повідомляє прес-служба ДАІ МВС України.

Загинув Кузьма Скрябін

За попередніми даними, близько 8-ї години 20 хвилин, у Криворізькому районі, біля села Лозуватка, сталося зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, та вантажівки.

Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув на місці пригоди

Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув на місці пригоди

На жаль, від отриманих травм, Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув на місці пригоди.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Довідка з Вікіпедії

Андрі́й Ві́кторович Кузьме́нко (псевдо — Кузьма) (*17 серпня 1968, місто Самбір, Львівська область — †2 лютого 2015, село Лозуватка, Дніпропетровська область) — український співак, письменник, телеведучий, продюсер, актор. Лідер гурту «Скрябін».

У 13 вересня 1997 року в нього і його дружини Світлани народилася донька, яку назвали Марією-Барбарою.

Історія життя Андрія була тісно пов\'язані з групою Скрябін. У 2000 році Андрій став ведучим власного хіт-параду «Гаряча сімка», який проіснував до 2002 року.

2000 року Кузьма посварився з Ростиславом Домішевським. Промайнула чутка про розпад «Скрябіна». Після того Андрій почав набирати оборотів у популярності, а Рой почав займатися в основному адміністративними справами групи. Стосунки між ними охололи.

У 2002 році з ініціативи Андрія (як він сам сказав у 2005 році на каналі М1), Ростик був вигнаний з групи, а через рік групу покинув і Шура. «Я повиганяв усіх тих нероб» — скаже Кузьма.

Приблизно з 2003 року Кузьменко працює як ведучий програми «Шанс» і «Шиканемо» разом зі співачкою Наталею Могилевською. З того часу Андрій бере усі важелі керування проектом Скрябін на себе, починає творити зовсім іншу музику, ніж досі. Очевидними стали зміни у його поглядах та ідеях — це стає помітним у його словах на інтерв\'ю.

У 2006 році Кузьменко проявляє себе як талановитий письменник після видання його власної книги-автобіографії «Я, Побєда і Берлін». Вона мала шалену популярність, кілька разів перевидавалась.

2009 року створив гурт «Пающіє труси», допоміг здобути популярність гурту «Дзідзьо». Того ж року був членом журі літературної премії «Книга року Бі-Бі-Сі».

2 лютого 2015 року загинув у автокатастрофі біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області.



Переглядів: 11973
Поширень: 0