Це сталось 16 жовтня близько 14.00 години. В квартиру, де проживає потерпіла зі своїм 91-річним чоловіком, подзвонили дві жінки, сказали, що вони представляють політичну партію, яка, піклуючись про людей похилого віку, надає послуги та роздає різноманітні товари. Пенсіонери повірили «соціальним працівницям» та впустили їх до своєї оселі. Ні би то для того, щоб записати всі побажання подружжя пенсіонерів, одна з жінок запропонувала зайти на кухню, а інша мала чекати в кімнаті. Процес запису зайняв деякий час та, за словами потерпілої, ні в неї, ні Ії чоловіка не виникло підозри той факт, що абсолютно чужа людина знаходиться в їхньому помешканні, коли вони не мають можливості Ії бачити. Довірливі люди лише на другий день, коли треба було піти у магазин за продуктами, побачили, що в місці, де вони тримали всі свої заощадження, нема а ні копійки та ще й всі золоті прикраси пропали. Всього в потерпілих зникло 22 600 гривень та золоті вироби на суму 20 000 гривень.

Зі слів потерпілих надаємо опис зовнішності злочинців.

1. Жінка - вік приблизно 30-35 років, зріст 160-165 см, худорлявої тілобудови, обличчя овальне, волосся середньої довжини темні прямі, була одягнута у білу блузку, чорний піджак та темні брюки.
2. Жінка – вік приблизно 25-30 років, зріст 160-165 см, міцної тілобудови, обличчя кругле, волосся довжиною нижче плечей рудого кольору кучеряве, була одягнута в куртку з блискучого матеріалу та темну юбку.

В обох жінок були чорні матерчаті сумки.

Шановні вінничани, правоохоронці звертаються к вам з проханням бути обачними, не впускати в свої оселі незнайомих людей та не зберігати всі свої заощадження в одному місці. А якщо хтось володіє будь-якою інформацією стосовно вищевказаних осіб, прохання повідомити за телефоном 59-33-26, або «102».


Переглядів: 2876
Поширень: 0