9 грудня до райвідділу міліції надійшло повідомлення від голови сільської ради про те, що місцева жителька зізналась у скоєнні вбивства своєї 6 місячної донечки. Приїхавши на місце пригоди, правоохоронці виявили бездиханне тільце дівчинки та ридаючу матір. 39-річна жінка зізналась, що вчора ввечері вона трьома ударами головою о грубу, забила свою дитину.

6 місячна дівчинка загинула від рук власної матері

Зі слів жінки, напередодні трагедії, вона розпивала спиртні напої зі своїм колишнім співмешканцем, батьком дитини. Саме в цей день чоловікові виповнилося 40 років. Останні півроку, як народилась дівчинка, чоловік та жінка разом не проживали, тому що батько дитини не визнавав, вважав, що дитина не його. Саме тому жінці довелось 3 місяці прожити в пологовому будинку - не було куди йти. Чоловік неодноразово казав, що забере її назад додому, якщо вона позбудеться дитини, на що жінка відповідала відмовою. Соціальні служби допомогли матері в селі знайти будиночок, гроші за який вона мала виплачувати невеликими частками.

В цьому будинку і жили мати з донечкою, а чоловік іноді їх навідував. Коли чоловік пішов, мати з дитиною лягли спати. В ночі жінка почула голос «з потолка», що в дитини квадратна голова і її треба вбити. Тоді матір взяла дівчинку за ноги і вдарила її головою тричі о піч. Потім вона поклала дитину в ліжко і почала колисати. Через деякий час матір нахилилась до дитини, щоб поцілувати, а дівчинка була вже холодна. Зрозумівши, що накоїла, горе-матір побігла до сусідів викликати міліцію.

Як повідомив начальник Калинівського РВ ГУМВС Микола Господарець, жінка раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла, сусіди характеризують її з позитивного боку як дбайливу матір. Але відомо, що в минулому її було позбавлено батьківських прав. Жінка є матір’ю ще п’ятьох дітей 21, 12, 10, 9 та 3 років. Неповнолітні діти виховуються на Закарпатті в будинку сімейного типу.

Сьогодні жінка затримана та перебуває в ізоляторі. За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи.


Переглядів: 4350
Поширень: 0