В антитерористичній операції 11 листопада загинув учасник бойових дій, молодший сержант Житомирської 95-ї аеромобільної бригади Оцабера Олександр Аркадійович. Боєць підірвався на фугасі за 350м від ВОП (взводного опорного пункту).

Він безпосередньо брав участь в АТО, пройшов бої в Дебальцево, тримав разом з бойовими побратимами активну оборону до наказу на вихід, мужньо обороняв українську землю від зазіхань ворогів.

Олександр Оцабера проживав з дружиною в с. Гурівці, Козятинського району Вінницької області. У героя залишилося двоє дітей.

Козятинська районна державна адміністрація оголосила по району День жалоби. На знак скорботи за загиблим воїном на території району на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою.

Вінниччина втратила ще одного Героя - Олександра Оцаберу

На час проведення прощальної церемонії на Козятинщині буде обмежено проведення розважально-концертних заходів та спортивних змагань. Підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності рекомендовано долучитись до вшанування пам’яті Олександра Оцабери .

Слава Герою!



Переглядів: 4786
Поширень: 0