Валентина Федорівна народилася 5 лютого 1917 року в столиці Азербайжану - Баку. Службу в Державній автомобільній інспекції розпочала у 1938 році в Ростові на Дону. На Вінниччину приїхала із чоловіком Михайлом Івановичем у 1944 році з міста Саратов Російської Федерації за направленням. Відбудовувати повоєнну область починала старшим державтоінспектором.

8 березня 1951 року була призначена на посаду заступника начальника Державтоінспекції Вінницької області. На цій посаді чотирнадцять років життя і сумлінної праці вона віддала службі і людям, забезпеченню безпеки дорожнього руху. У званні полковника міліції у 1965 році Валентина Федорівна перейшла на іншу службу в органах внутрішніх справ, надавши дорогу молодим.

Керівництво ГУМВС та УДАІ Вінниччини глибоко сумують з приводу смерті Почесного Ветерана, легендарної жінки і щиро співчувають рідним і близьким покійної.

Світле і добре ім’я Валентини Федорівни Клюквіної золотими літерами назавжди записане в славний історичний літопис Державної автомобільної інспекції та ГУМВС, а її пам’ять назавжди залишиться в серцях колег, учнів і послідовників.

Керівництво, особовий склад та ветерани УДАІ та ГУМВС Вінниччини
 


Переглядів: 3160
Поширень: 0