3 квітня під час тушіння пожежі в будинку місцевої жительки було виявлено обгорілі трупи 78-річної господарки, її 22-річної онуки та двох правнуків 5-ти та 2-х років. На місце скоєння злочину негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду правоохоронцями, на потерпілих виявлено відкриті черепно-мозкові травми. Також, на місці події було виявлені закривавлені речі, серед яких молоток, ніж, які могли бути знаряддям вбивства.

Для встановлення обставин скоєння злочину було організовано комплекс оперативно-розшукових заходів, проведено відпрацювання с. Трибусівка та прилеглих до нього населених пунктів району.

Завдяки прийнятим мірам правоохоронцям вдалося вийти на слід злочинця. Під час проведення вказаних заходів, у ході опитування сусідів потерпілих було встановлено, що до скоєння цього жахливого злочину може бути причетний 20-річний непрацюючий житель Одеської області, який приїхав гостювати до потерпілих два тижні тому та збирався відсвяткувати свято Великодня. Як з’ясувалось, молодик доводився потерпілим далеким родичем.

Як повідомляє начальник Пищанського райвідділу міліції Сергій Гаджук, для пошуку підозрюваного було піднято по тривозі увесь особовий склад райвідділку. В результаті вжитих заходів молодика було затримано на залізничному вокзалі смт. Крижопіль. Туди він приїхав на скутері, який належав 22-річній потерпілій та при собі мав квиток на потяг до м. Одеси. Наразі підозрюваний зізнався у скоєному злочині. Свої дії він пояснює тим, що між ним та потерпілими виникла сварка і розв’язати цю сварку він вирішив за допомогою молотка. Згодом, зрозумівши, що накоїв вирішив підпалити будинок, аби сховати сліди злочину та втекти до м. Одеси.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).


Переглядів: 3853
Поширень: 0