19 квітня о 21.30 годині по телефону спецлінії до Замостянскього райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у дворі будинку, що на вулиці Червоноармійській м. Вінниці, чоловік влаштував погром припаркованих автомобілів.

працівники міліції, які затримали хулігана: капітан міліції Олег Старжинський та сержант міліції Олександр Кирик

За словами заявника, він погрожує спалити автівки а їх власників – вбити. За викликом одразу ж виїхала оперативна група, в складі якої були й бійці спецпідрозділу «Беркут». Як з’ясувалося, правопорушником був 33-річний місцевий житель, розлучений, проживає з мамою, який неодноразово вів себе зухвало, на словах погрожував розправою над власниками авто, що залишали свої машини у дворі. Минулого року правопорушник пошкодив 4 автомобіля своїх сусідів, після чого був притягнутий до адміністративної відповідальності.

Цього разу чоловік вирішив перейти до діла більш «зважено» - в руках в нього була 50-літрова каністра, яка з його слів була наповнена бензином. Зловмисник погрожував влаштувати у дворі велику пожежу. Побачивши правоохоронців, зловмисник намагався зникнути з місця події.

За словами капітана спецпідрозділу «Беркут» Олега Старжинського, у затриманні хулігана допомогали й самі жителі будинку. Наразі підозрюваний затриманий у порядку ст. 115 КПК України. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України.


Переглядів: 6887
Поширень: 0