Вночі 6 червня між селами Сокілець та Гвоздів Немирівського району на Вінниччині знайшли палаючий автомобіль.

"Під час гасіння пожежі в салоні помітили людину. Та вже була мертвою. Машина "ЗАЗ Таврія" належала 48-річному вінничанину. Ймовірно, він і загинув в автівці. По місцю проживання той не знаходився. Труп направлений на дослідження. Причина займання встановлюється", - повідомили в прес-центрі обласного ДАІ.

5 червня о 19 год сторож гаража "Укртрансрайнгор" по вул. Черняховського, 6 помітив дим з ангару. В середині знаходилося 13 вантажних автомобілів.

- Ангар здоровезний, 20 на 60 квадратних метрів. Розділений на п\'ять воріт. Ми почали з перших. Приміщення було сильно задимлене, нічого не видно. Лише чули, як щось шипіло і потім зривалося. То горіли скати, - розповів командир відділення пожежної частини N4 Василь Менделєвич.

Коли пожежники дійшли до четвертих воріт, там виявили палаючу вантажівку.

- Встигли, полум\'я не перекинулося на інші машини. На щастя і сама не зірвалася. Але вигоріла вщент. Вогонь перекинувся на дах, - продовжив Менделєвич.

З\'ясували, що о 18 год останнім зачиняв гараж господар гаража. Машина, яка зайнялася – вантажівка "Сканія-114" 2002 року випуску. Пожежу спровокувало коротке замикання електропроводки автомобіля. Збиток становить 400 тис грн.


Переглядів: 3618
Поширень: 0