21 червня о 14:30 год. на автошляху Вінниця-Хмельницький водій автомобіля "kia-sephia" не справився з керування виїхав на узбіччя і допустив наїзд на 14 – річну дівчину, ученицю ЗОШ № 23, яка отримала тілесні ушкодження і госпіталізована у Вінницьку обласну дитячу клінічну лікарню.

співробітники відділу розшуку УДАІ  Павло Гудзенко та Богдан Погорельський, які брали безпосередню участь у розшуку та затримані іракця, який збив на пішохідному переході дівчину ( біля машини -учасниці ДТП "kia-sephia"  )

Після скоєння дорожньо-транспортної пригоди водій на вищевказаному автомобілі з місця пригоди зник у невідомому напрямку. На щастя, у автопригоди були свідки, які запам’ятали машину, що скоїла ДТП.

Вжитими оперативними заходами водія було розшукано та доставлено до Вінницького РВ ГУМВС. Ним виявився 23 – річний громадянин республіки Ірак, студент 3-го курсу фармацефтичного факультету Вінницького Національного медичного університету.

Знайти та затримати зниклого водія виявилося не так просто, зазначають співробітники відділу розшуку УДАІ Павло Гудзенко та Богдан Погорєльський, які брали безпосередню участь у розшуку та затримані іноземця. Пов’язано це з тим, що цей студент лише був приписаний до гуртожитку навчального закладу, проживав же на знятих квартирах, часто їх міняючи. Характеристику на нього від керівництва медуніверситету правоохоронці отримали теж негативну, до навчання ця людина відносилася халатно, залишаючись на другий рік. Мав він негаразди і з законом, а тому збирався цими днями покинути нашу країну. Вийшли правоохоронці на нього за допомогою одного із лідерів іноземного студентства. Автомобіль, причетний до ДТП також знайшли по місцю проживання розшукуваного та доставили на арешт майданчик.

Постраждала дівчина знаходиться у лікарні, а іноземець чекатиме вироку суду.


Переглядів: 3955
Поширень: 0