До Немирівського райвідділу міліції по телефону спецлінії «102» о 21.30 поступило повідомлення від громадян, що невідомий чоловік на центральній вулиці смт. Брацлав наніс ножові поранення двом перехожим.

Прибувши на місце пригоди, правоохоронці по гарячих слідах затримали зловмисника, який намагався втекти.

Як повідомив в.о. начальника слідчого відділу Немирівського РВ УМВС Руслан Смаригін, затриманим виявився 35-річний непрацюючий місцевий житель. Раніше він вже потрапляв в поле зору правоохоронців та неодноразово відбував покарання за крадіжки. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він без усіляких пояснень підійшов до двох чоловіків, які розмовляли, та штрикнув ножем одного по руці, а іншого - у живіт.

Постраждалого з колото-різаною раною черевної порожнини було доставлено у лікарню для надання медичної допомоги. Зараз стан його здоров’я задовільний.

Під час затримання правоохоронці виявили в нападника два ножі, які зараз направлені до НДЕКЦ для встановлення чи не є вони холодною зброєю. Затриманий пояснив, що в усьому винна горілка. Якби він був тверезий, то ніколи б такого не вчинив.

Наразі проти чоловіка порушена кримінальна справа за ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та ч.4 ст. 296 ККУ «Хуліганство».


Переглядів: 3056
Поширень: 0