По телефону спецлінії «102» з Шаргородської районної лікарні надійшло повідомлення про те, що з тяжкими тілесними ушкодженнями до них було доставлено 13-річну дівчину. Крім трьох переломів щелепи, лікарі встановили, що неповнолітню було зґвалтовано.

Як з’ясувалось, близько десятої години вечора дівчина поверталась додому з сільської дискотеки. Коли вона йшла стежкою між городами, поросшими великими бур’янами, ззаду на неї напав невідомий. Він наніс дівчині ногами близько 10 ударів по голові та бив до тих пір, поки вона знепритомніла. Потім він її зґвалтував та залишив напризволяще. Прийшовши до тями, дівчина, близько дванадцятої години ночі, прийшла додому. Їй стало зле, і батьки негайно відвезли дитину у лікарню.

За словами в.о. начальника карного розшуку Шаргородського райвідділу міліції Володимира Швеця, обличчя нападника потерпіла не бачила. Все, що вона запам’ятала – це кофту з білими смугами. Правоохоронці негайно розпочали пошуки ґвалтівника. Через кілька годин кропіткої роботи він був затриманий. Ним виявився 15-річний односелець. Під час затримання він був одягнений саме у ту кофту, про яку розповідала постраждала, а на його кросівках були сліди крові. Свої дії затриманий пояснив бажанням помститись дівчині за те, що вона на дискотеці його образила грубим словом.

Відносно підлітка порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 152 ККУ «Зґвалтування» (зґвалтування малолітньої), яка карається позбавленням волі на строк від 8 до 15 років.


Переглядів: 3206
Поширень: 0