У Вінниці на перехресті вулиць Енгельса та Данила Нечая сталася аварія. Водій червоної «Лади», намагаючись уникнути зіткнення з «Шевроле», перевернув свій автомобіль на дах.
ВАЗ 2108 червоного кольору рухався по вулиці Данила Нечая у бік вулиці Островського. У цей момент дорогу йому перегородив сірий "Шевроле Епіка».

- Ця людина на «Шевроле» поїхала не на свій сигнал світлофора, - розповідає свідок подій Петро Михайлик. - Ось водієві «Лади» і довелося викручуватися. Якщо б він не вивернув - то розбив би автомобіль і собі, і тій людині. І тоді, напевно, і жертв було б більше. Як його так розкрутило - незрозуміло. Ніби він їхав зовсім в інший бік.

Уникнути аварії йому не вдалося. Він лише краєм зачепив «Шевроле». І внаслідок різкого маневру «Лада» перекинулася на дах.

Як повідомили в Державтоінспекції Вінницької області, в «Ладі» знаходилися дві людини. Тридцятитрирічного водія і його двадцятиоднорічну пасажирку з місця аварії забрала «швидка». Їх доставили у міську лікарню № 2. У водія лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму. Пасажирка постраждала більше - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій хребта. Як повідомили в лікарні - стан обох пацієнтів стабільний. Їх життю нічого не загрожує. Тридцятишестирічний водій «Шевроле» не постраждав.
 


Переглядів: 4903
Поширень: 0