27 грудня по вулиці Пархоменка у м. Вінниці між гаражами було виявлено труп чоловіка 35-40 років з ознаками насильницької смерті – різаною раною в області шиї. Вже за кілька хвилин на місці події працювала слідчо-оперативна група міліції. За словами начальника Замостянського РВ УМВС Сергія Сокирана, вжиті оперативно-розшукові заходи дозволили вже до кінця дня встановити підозрюваних осіб та затримати їх.

Під час поквартирного обходу багатоповерхівок в районі скоєння вбивства, міліціонери виявили сліди крові на площадці біля одного з помешкань. Аби потрапити в квартиру, де ймовірно, могла статися кривава трагедія, правоохоронцям довелося зламати замок. З’ясувалося, що в квартирі вінничанина, який зловживав спиртним, часто збиралися сумнівні компанії . Тієї фатальної ночі, серед його гостей було троє вінничан, які зібралися за пляшкою горілки. Сварка після розпиття спиртного примусила одного з них взятися за ножа, яким і було завдано смертельне поранення потерпілого. Потім вбитого замотали в ковдру і винесли з квартири та залишили біля гаражів.

Підозрюваний у скоєнні вбивства заарештований. Двоє інших учасників кримінальної історії , яких звинувачено у співучасті та укритті вбивства – на підписці про невиїзд.

Триває розслідування.


Переглядів: 4099
Поширень: 0