25-річний чоловік загинув від смертельного ножового поранення, яке йому наніс молодший брат.

За словами начальника Тиврівського райвідділу міліції Руслана Благуна, 27 січня о 00.30 до чергової частини міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці одного з сіл району знаходиться поранений чоловік. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група та карета швидкої допомоги. Усі зусилля лікарів врятувати життя молодої людини виявились марними. По дорозі у лікарню потерпілий від великої втрати крові помер.

З місця пригоди оперативники вилучили знаряддя вбивства – ніж зі слідами крові та розпочали роботу щодо встановлення кола осіб, які могли бути причетними до скоєння злочину. Кілька годин кропіткої роботи дали позитивні результати. За підозрою у вчиненні цього злочину працівники міліції затримали 21-річного брата потерпілого.

Як з’ясувалось, напередодні брати знаходились у гостях, де вживали спиртні напої. Молодший пішов додому раніше, а старший – залишився. Дома у молодого чоловіка відбулась розмова з матір’ю, яка повідомила, що вона переписала хату старшому братові. Тоді між жінкою та сином виникла сварка. Розлючений хлопець вхопив ножа та пішов назустріч братові. Коли чоловіки зустрілись на вулиці села, між ними виникла бійка, під час якої молодший брат наніс ножове поранення старшому.

Підозрюваний затриманий. Зараз вирішується питанні про порушення кримінальної справи.


Переглядів: 3554
Поширень: 0