Як повідомив начальник Бершадського райвідділу міліції Василь Андрущенко, 28 січня о 21.30 до чергової частини міліції надійшло повідомлення від 58-річної жительки села Бирлівка про те, що у власному будинку нею виявлено труп 64-річного співмешканця.

Прибувши на місце пригоди оперативники побачили понівечене тіло пенсіонера з рублено-рваними ранами в області голови та обличчя. Поруч з небіжчиком знаходився його товариш, який розповів оперативникам страшну історію про те, що на його товариша напали невідомі люди та ледь не вбили їх обох. До того ж у нападників була зброя.

Під час з’ясування обставин нападу невідомих зловмисників працівникам міліції стало зрозумілим, що чоловік говорить неправду. «Казку» про нападників оперативники слухали доти, поки чоловік сам не зрозумів, що заплутався у показах. Тоді йому нічого не залишилось, як розповісти правду.

Як з’ясувалось, між чоловіками під час розпиття спиртних виникла розмова про жінок, які їздять закордон на заробітки. Обговорюючи цю тему, між представниками сильної статі виникла сварка, під час якої підозрюваний схопив металеву решітку від газової плити та вдарив нею господаря кілька разів по голові та обличчю. Потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці скоєння злочину.

Коли додому повернулась співмешканка загиблого, їй зловмисник розповів про нападників, що вбили її чоловіка. Тоді жінка зателефонувала до міліції.

Зараз 53-річний підозрюваний затриманий. Відносно нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України.


Переглядів: 3406
Поширень: 0