Троє хлопців загинуло під час пожежі у Козятинському районіВранці 19 лютого дзвінок на чорний від кіптяви мобільний телефон заставив здригнутися усіх присутніх на веранді вигорілої хати у селі Зозулинцях Козятинського району. Відповісти не було кому – його господар, точніше його тіло, лежало на снігу, таке ж чорне, як і тіла інших двох. Загиблим не було ще й 20-ти років. Усі три хлопці залишаться у пам’яті назавжди молодими.

18-го лютого два брати, 19-річний Олександр К. та 16-річний Віталій К, а також їх родич 17-річний Олег Н., що приїхав погостювати з Вінниці, вирушили із села Вівсяники, де вони проживають, на дискотеку у сусідні Зозулинці. Метою візиту хлопців було добряче відпочити та відвідати рідну бабусю. Повечерявши, одразу ж відправились на дискотеку. Навряд чи відвідування танців обійшлося без спиртного. Повернувшись з гулянки, усі троє відмовились від пропозиції бабусі переночувати у неї. У хлопців були інші плани – продовжувати святкування у хатині, де колись мешкали двоє братів разом з батьками. Хто з них тоді міг подумати, що цей будинок стане їхньою домовиною.Троє хлопців загинуло під час пожежі у Козятинському районі

Вранці їх тіла в обгорілому будинку виявили односельці. За висновками фахівців, ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем при палінні в стані алкогольного сп’яніння. На цей факт вказували і пусті пляшки від спиртного на столі, і гора недопалків у попільничці. Вогонь забрав життя молодих людей й спричинив збитків на суму понад 160 тисяч гривень.

- Прикро, але молодь часто-густо не прислухається до порад рятувальників, нехтує елементарними правилами власної безпеки. І досить часто стає заручником власної недбалості, - говорить виконуючий обов’язки начальника УМНС України у Вінницькій області Олег Андрущенко. – Тому я в черговий раз звертаюся до підростаючого покоління, щоб воно цінувало своє життя, яке дається лише один раз.


Переглядів: 4540
Поширень: 0