Як повідомив начальник Староміського райвідділу міліції Юрій Найчук, на початку березня до чергової частини міліції від чоловіка надійшло тривожне повідомлення про те, що його матір, 75-річна пенсіонерка, покінчила життя самогубством, вистрибнувши з вікна своєї квартири, розташованої на четвертому поверсі багатоповерхівки. За повідомленням чоловіка на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Оперативникам одразу стало зрозуміло, що жінці «допомогли» піти з життя. Про це свідчило положення тіла загиблої та розтерта на підвіконні земля від кімнатних рослин. На момент трагедії в квартирі знаходився син потерпілої та його співмешканка.

Як з’ясувалось, того дня чоловік зі своєю другою половинкою святкували її день народження. Застілля тривало з самого ранку. Ввечері літня жінка натякнула синові, що час завершувати свято. На цьому грунті між пенсіонеркою та її сином виникла сварка, під час якої він виштовхнув стареньку у вікно. Аби уникнути покарання, чоловік повідомив правоохоронцям про те, що його матір покінчила життя самогубством.

Зараз чоловік затриманий. У скоєнні вбивства матері – зізнався. На питання працівників міліції, що саме так його розлютило, що він в такий жахливий спосіб позбавив життя власну матір, він відповів, що вона йому заважала жити.

Вивчаючи особу затриманого, слідство встановило, що чоловік ніде не працював та зловживав алкогольними напоями. Зараз відносно нього порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – «Умисне вбивство».


Переглядів: 3481
Поширень: 0