Сьогодні, 30 червня в Дарницькому районі близько 8 години ранку на проспекті Бажана (на відрізку між вулицею Григоренка та Дніпровської Набережної) сталася дорожньо-транспортна пригода за участю п\'яти транспортних засобів. За попередніми даними, 45-річний житель Вінниці, водій автомобіля «Mitsubishi Outlander», рухаючись по проспекту Бажана з боку Харківської площі в напрямку Південного мосту, не дотримувався безпечної швидкості та дистанції руху та скоїв зіткнення з автомобілями: «Mitsubishi Lancer», «Hyundai Getz», «Volkswagen Polo», «Skoda Fabia», які зупинилися попереду в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», (жінка 1980 р.н.) отримала закриту черепно-мозкову травму. Інші учасники ДТП не постраждали. Ведеться розслідування.

Державтоінспекція інформує, що за 5 місяців поточного року через перевищення водіями безпечної швидкості в м. Києві зареєстровано 44 дорожньо-транспортних пригоди, в яких 5 осіб загинуло та 57 - отримали травми. А через недотримання водіями дистанції руху, за аналогічний період, сталося 38 ДТП, в яких 52 людини були травмовані.

ДАІ Києва рекомендує водіям бути уважними та обережними, дотримуватися швидкісного режиму й дистанцію руху. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.


Переглядів: 7245
Поширень: 0