Великий відсоток серед побутових небезпек, на які наражають громадяни самі себе та своїх близьких, займають випадки, пов’язані з вживанням алкоголю. Велика кількість нещасних випадків, правопорушень, злочинів, вчиняється людьми в стані алкогольного сп’яніння. Випадок, який стався у смт. Тростянець на Вінниччині ще раз засвідчив, що пияцтво вкрай небезпечне!

Вчора, 19 липня, до чергової частини Тростянецького райвідділу міліції по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від лікарів центральної районної лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітини був госпіталізований 37-річний місцевий житель, який під час надання медичної допомоги помер.

За попередніми даними, тілесні ушкодження потерпілому нанесла його 31-річна дружина за місцем їхнього проживання. Між подружжям на побутовому ґрунті виникла сімейна сварка, під час якої чоловік з кулаками накинувся на дружину. Захищаючись від агресивного нападника жінка вхопилась за ніж та вдарила ним чоловіка у грудну клітину. Обоє учасники конфлікту знаходились в стані алкогольного сп’яніння.

Нажаль, лікарям не вдалося врятувати життя чоловікові. Лезо ножа пошкодило легеню. Тепер троє малолітніх дітей залишилися без батька, та і свою маму вони побачать не скоро.

Жінку працівники міліції затримали. Зараз вона знаходиться під вартою. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст.121 Кримінального Кодексу України – «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.


Переглядів: 4203
Поширень: 0