Смартфон МТС 916 працює під управлінням ОС Google Android 2.2 і забезпечує повний спектр можливостей цієї операційної системи. Крім традиційних функцій зв\'язку, апарат підтримує різноманітні інтернет-сервіси, включно зі спілкуванням у соціальних мережах і за допомогою інтернет-месенджерів (Gtalk, ICQ, Skype), роботу з електронною поштою, c підтримкою технології миттєвого отримання пошти push-mail, повністю сумісний з багатьма сервісами Google, може працювати в якості GPS-навігатора та багато іншого.

Модель обладнана 2,8-дюймовим сенсорним дисплеєм, 3,2-мегапіксельною камерою, FM-радіо, бездротовими модулями Bluetooth 2.0 і Wi-Fi (802.11 b/g), вбудованим GPS приймачем. Апарат має 512 МБ пам\'яті для зберігання даних і 256 МБ оперативної пам\'яті, за бажанням, пам\'ять можна розширити, встановивши карту microSD (об\'єм - до 8 ГБ). Крім мереж GSM, смартфон МТС 916 підтримує роботу в мережах стандарту 3G (UMTS, HSDPA до 7,2 Мб/с).

МТС 916 також має 3,5-міліметровий аудіороз\'єм, до якого можна підключити практично будь-які навушники. З\'єднання з комп\'ютером здійснюється через порт стандарту MicroUSB, а пристрій розпізнається, як накопичувач даних.

Незважаючи на широкий функціонал, смартфон дуже компактний - за розмірів усього 102х55х14,5 мм, він важить лише 100 г. Вартість пристрою складає всього 1 149 грн. (З ПДВ). У комплект МТС 916 входять: мобільний телефон, зарядний пристрій, USB-кабель, гарнітура, акумулятор, гарантійний талон і коротка інструкція.

Придбати смартфон МТС 916 можна з 1 листопада у салонах-магазинах "МТС Україна".


Переглядів: 2655
Поширень: 0