Соціальна мережа "ВКонтакте" має намір стати блог-платформою і зібрати у себе топових блогерів, повідомляє прес-секретар ресурсу Влад Циплухін.

"Ми переходимо до моделі блог-платформи, щоб надати користувачам повний функціонал для створення великих текстів", - додав Циплухін.

За його словами, на сьогоднішній день виконано 10 відсотків від запланованих змін, а через півроку-рік "ВКонтакте" повинен "змінитися до невпізнання".

Циплухін також відзначав, що 1 листопада в соціальній мережі з\'явилася можливість прикріплювати до записів профілю замітки, які створюються в розширеному редакторі, так само, як і в LiveJournal.

Крім того, соціальна мережа планує співпрацювати з популярними блогерами при роботі над блог-платформою, а також включати їх в блок рекомендацій "Можливі друзі".

Разом з тим, "ВКонтакте" відмовляється від неактуальних сервісів: думок, запитань і оголошень.

У жовтні 2010 року в соціальній мережі була в примусовому порядку введена нова система оновлення статусів і новин - "мікроблог".

Крім того, розробники змінили роботу сервісу "Нотатки" і додали інтеграцію "ВКонтакте" і Livejournal.

Так, замітки з соціальної мережі можна автоматично транслювати в свій блог, а в Livejournal можна входити, використовуючи аккаунт від "ВКонтакте".


Переглядів: 2703
Поширень: 0