У тому, що це дійсно так не складно переконатися. Досить усього лише відвідати найвідоміші китайські інтернет магазини і перерахувати ціни в долари або гривні. А з метою розширення площі свого покриття китайські інтернет магазини вже почали приймати WebMoney. Саме таким чином вони планують дістати російського покупця напередодні Нового року. До того ж простота оплати через WebMoney притягує покупців і з інших країн, зокрема України.

А ціни в китайських магазинах справді низькі, и навіть нижчі ніж в регіонах, зокрема навіть ціни у Вінниці на деякі групи товарів будуть суттєво вищі за китайські. Для українського покупця можна виділити чотири основних інтернет магазини в Китаї, а саме FocalPrice, MiniInTheBox, LightInTheBox і Tinydeal. А деякі з них навіть обіцяють заохочувальні бонуси і знижки при використанні для оплати систему WebMoney.

Одним з найпопулярніших і більших в Китаї є гонконзький інтернет магазин Tinydeal який славиться широким асортиментом електроніки і унікальних гаджетів. Але окрім цього в магазині можна знайти безліч інших товарів, а кожен місяць його поповнюють більше 3 тис. новинок. Ціни в магазині досить низькі а регулярні знижки і акції роблять цей магазин особливо привабливим. А зарубіжних покупців магазин приваблює безкоштовною доставкою у будь-яку точку земної кулі.

Безкоштовною доставкою і широким асортиментом товарів відомий і інтернет магазин FocalPrice. Цей магазин вже навіть запустив російськомовну версію і всіляко сприяє покупкам за допомогою WebMoney, надаючи за це бонуси в $9 на усі товари від $100.

Цікавим є магазин LightInTheBox, який відрізняється особливими спецпропозиціями щодня і постійними бонусними купонами. Більш того щомісячно проводиться розіграш цінних призів серед покупців.

Але найбільша різноманітність новинок електроніки і гаджетів і при цьому за найнижчими цінами можна знайти в інтернет магазині MiniInTheBox. Тут можна придбати годинник, іграшки, ліхтарики, а також аксесуари для iPad і iPhone. У магазині працює російськомовна служба підтримки яка може допомогти зробити вибір і роз\'яснити деталі, що дуже важливо для покупців з України і Россії.

Правда здійснюючи покупки в китайських інтернет магазинах слід бути обережними і готовими до найнеприємніших сюрпризів. А якщо ви плануєте придбати в Китаї подарунок на Новий рік, то потурбуватися про це треба вже зараз оскільки доставка займе як мінімум 2-3 тижні.


Переглядів: 6027
Поширень: 0