Сервіс мікроблогів Twitter представив новий логотип, який замінить кілька тих, які  існували до цього. Про нововведення повідомляється в офіційному блозі сервісу.

Новим логотипом Twitter стане спрощене зображення "зліт" пташки блакитного кольору, "погляд" якої звернений у правий верхній кут. Вона прийде на зміну чотирьох чинним іконка: слову "twitter", букві "t" в квадраті, а також спрощеним і більш детального зображень пташки, яка "дивиться" праворуч. Всі ці зображення виконані в синьо-блакитній гамі.

Оновлена ​​пташка, наголошується в блозі, утворена за допомогою трьох наборів пересічних кіл. У цьому Twitter бачить аналогію того, як мережі, ідеї та інтереси користувачів з\'єднуються і перетинаються з їх колегами і друзями. Процес утворення логотипу із кліпів показаний на відеоролику, підготовленому Twitter.

Новий логотип і правила його використання представлені на спеціальній сторінці. Правила, зокрема, забороняють використовувати старі логотипи, а також видозмінювати новий.

Twitter був запущений в 2006 році. Станом на березень у сервісі було 140 млн. активних користувачів, щодня публікували більше 340 мільйонів записів.


Переглядів: 2463
Поширень: 0