Так, навігація в "Картах" і вражаючий 3D-режим Flyover, що показує тривимірні моделі міст, будуть доступні лише власникам смартфона iPhone 4S і планшетів iPad двох останніх поколінь.

В iPhone 4 і 3GS - у яких немає процесора A5, здатного впоратися з виведенням "важкої" графіки - ці функції працювати не будуть, повідомляє ArsTechnica. Більш того, власники 3GS будуть обділені голосовим помічником Siri, спілкуванням в чаті FaceTime по 3G/4G-сетям, читанням сторінок через Safari в офлайні і "VIP-списків" в "Пошті".

Apple представила iOS 6 на конференції WWDC 2012 у понеділок, 11 червня. Стверджувалося, що в порівнянні "п\'ятіркою" у неї було додано понад двісті нових функцій. Серед них - більш "товариський" голосовий помічник Siri, інтеграція Facebook, оновлені «Карти» і електронна "кишеня" Passbook.

Обширний огляд можливостей iOS 6, про які було розказано на WWDC, Apple опублікувала на своєму сайті. У нижній частині сторінки дрібним шрифтом зазначається, що "не всі нові функції доступні на всіх пристроях".

Стабільний реліз iOS 6 намічений на осінь. Її зможуть встановити власники iPhone (починаючи з 3GS), iPad (всіх моделей, крім першої) і iPod touch 4-го покоління.



Переглядів: 3969
Поширень: 0