У соціальній мережі "ВКонтакте" з\'явилася можливість редагувати завантажені фотографії. Натиснувши кнопку "редагувати", користувач може вибрати один з шести фільтрів, вбудованих "ВКонтакте". Фотографію також можна обрізати в довільній формі або застосувати розмиття.

Зазначимо, 20 вересня соцмережа оголосила конкурс на кращий додаток-фоторедактор для iPhone, за допомогою якого можна буде накладати фільтри і застосовувати розмиття не тільки після того, як кадр зроблений, але і в процесі зйомки. Однак в умовах конкурсу говорилося, що додаток буде працювати без доступу до мережі, що припускало, що "ВКонтакте" не планувала інтегрувати додаток з соцмережею.

Конкурс завершився 7 жовтня, однак переможці поки не оголошені.

Нагадаємо, наприкінці травня найбільша в світі соцмережа Facebook оголосила про вихід додатка Facebook Camera за допомогою якого користувачі можуть редагувати фотографії і публікувати їх у своїх хроніках в Facebook. Крім цього, Facebook володіє найпопулярнішим мобільним фоторедактором Instagram. Угода про купівлю Instagram була офіційно закрита на початку вересня.



Переглядів: 3639
Поширень: 0