Київ, Україна – Оператор мобільного зв\'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», провідного телекомунікаційного оператора в країнах СНД, Генеральний партнер Олімпійської збірної України, оголошує про значне зниження вартості послуги «СмартNET», що забезпечує мобільний інтернет-доступ для користувачів смартфонів.

Завдяки оновленій послузі «СмартNET», абоненти передоплати МТС отримали можливість всього за 1 грн. отримувати щодня 50 МБ нетарифікованого трафіку. Вартість послуги стала в два рази дешевше, при цьому раніше абоненту не надавався безкоштовний трафік.

Щоб підключити послугу «СмартNET», необхідно скористатися комбінацією *101*150# і натиснути клавішу виклику. Послуга буде підключено протягом 24 годин з моменту замовлення.

Для коректної роботи сервісу необхідно використовувати точку доступу smart.net. Для налаштування потрібно відправити безкоштовне SMS-повідомлення з цифрою 9 на номер 1020, або скористатися інструкцією, доступною за наступною адресою: http://www.mts.com.ua/ukr/phonemanuals.php

Для перевірки використаних мегабайт необхідно набрати комбінацію *101*151#. Відключити послугу можна за допомогою комбінації *101*152#. Після використання нетарифікованого трафіку вартість завантаження або відправлення 1 МБ інформації складає 1 грн.

Тарифи вказано з урахуванням ПДВ та без урахування ПФ. Додаткову інформацію про послугу «СмартNET» можна отримати на сайті МТС за наступним посиланням http://www.mts.com.ua/ukr/smart.php, а також в центрі обслуговування абонентів за номером 111 або в магазині оператора.



Переглядів: 4564
Поширень: 0