Користуватися цією функцією просто. Для цього в настройках пошти FREEMAIL потрібно зареєструвати свої додаткові адреси і активувати їх. А при відправці листа просто вибрати потрібну адресу з свого списку. Причому FREEMAIL дозволяє зареєструвати до 10 особистих і корпоративних e-mail, що особливо актуально в сучасних умовах, коли висока мобільність і можливість постійної підтримки листування може зіграти вирішальну роль: на діловій зустрічі або перед іспитом, удома або на роботі.

Нововведення значно спростить роботу з різними поштовими скриньками. В середньому Інтернет-користувач має до 5 додаткових e-mail для різних цілей. Відповідно, для того, щоб відправляти листи з кожного з них, йому доводиться заходити на 5 сайтів. Тепер цієї необхідності більше немає.

Довідка про FREEMAIL.
FREEMAIL – найпопулярніша українська електронна пошта, яка обслуговує більше 4,5 млн. поштових скриньок і має найбільшу базу українських користувачів.
FREEMAIL відрізняється високим сервісно-технологічним рівнем (пошта має могутній захист від спаму завдяки впровадженню унікальних спам-фільтров) і високою швидкістю роботи (доставка і відправка листа займає менше однієї секунди). Всі користувачі FREEMAIL можуть безкоштовно і безстроково зберігати свій файли на віртуальній флешке e Disk і відправляти великі файли об\'ємом до 1,5 Гб. До послуг клієнтів FREEMAIL – кваліфікована служба підтримки, яка працює 24 години в добу 7 днів в тиждень.
У 2007 і 2008 рр. на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Вибір року» в Україні електронна пошта FREEMAIL ставала «Українською електронною поштою роки».


Переглядів: 4004
Поширень: 0